Conferència de Bonnie Honig: ‘Forgiving in Crisis: Hippolytus and a Forgotten Speech Act’

El proper dilluns 27 de maig tindrà lloc la conferència de la professora Bonnie Honig titulada ‘Forgiving in Crisis: Austin’s Hippolytus and a Forgotten Speech Act’. Serà de 17 a 19h a l’Auditori Mercè Rodoreda de l’Universitat Pompeu Fabra (Campus de la Ciutadella).

Bonnie Honig és Nancy Duke Lewis Professora de Cultura Moderna i Mitjans de Comunicació (MCM) i Ciències Polítiques a la Universitat de Brown, així com d’Estudis Religiosos (RS) i Estudis de Teatre i Performance (TAPS). El seu àmbit d’estudi és la teoria política, feminista i queer, les polítiques d’immigració, els estudis cinematogràfics, clàssics, literaris, legals i culturals. És autora de diversos llibres. Algunes de les seves publicacions més recents són Antigone, Interrupted (Cambridge University Press, 2013), Public Things: Democracy in Disrepair (Fordham, 2017), A Feminist Theory of Refusal (Harvard, 2021) i Shell Shocked: Feminist Criticism After Trump (Fordham, 2021).

Detalls de l'activitat

Data: Dilluns 27 de maig de 2024 de 17-19h.

Lloc: Auditori Mercè Rodoreda (UPF, Campus Ciutadella)

Adreça: Ramon Trias Fargas, 25-27
08005 Barcelona

Participants: Bonnie Honig (Brown University), Matias Sirczuk (UB/CONICET) i Camil Ungureanu (UPF).

Organitza:
Grup Arendtià de Pensament i Política (GAPP), Seminari Filosofia i Gènere, Barcelona Network of Critical Thought and Social Research, Political Theory Research Group (Universitat Pompeu Fabra).

Amb la col·laboració de:
Universitat Pompeu Fabra