Cabecera
No consta
País d'origen:
Laboratori preparador:
Laboratorio Muris S.A. (Hilarión Eslava, 26, Madrid). Concessionari: Arco Española S.A. (Vallehermoso, 28, Madrid)
Forma farmacèutica :
Presentació:
Capsa de cartró. Flascó cilíndric de plàstic de color topazi. Tap de plàstic blanc. 12 càpsules.
Composició:
Cada càpsula conté: cloramfenicol levogir, 0,250 g; vitamina B1, 5 mg; vitamina B2, 5 mg; vitamina B6, 5 mg; vitamina B12, 10 mcg; vitamina H1, 10 mg; vitamina PP, 10 mg; vitamina K3, 5 mg; pantotenat de calci, 5 mg; excipient qs.
Dosificació:
Dosi inicial mitjana de 50 mg per kg de pes, continuant amb 250 mg (1 càpsula) cada 4 o 6 hores.
Indicacions:
Febre tifoide, brucel·losi, rickettsiasi, afeccions broncopulmonars (pneumònia atípica primària i pneumònia infecciosa), afeccions urinàries, blennorràgia, prostatitis, disenteria, colitis ulceroses, profilaxi de les infeccions quirúrgiques intestinals, catarro, parotiditis epidèmica, afeccions penicil·loresistents, xancre tou, limfogranulomatosi inguinal, psitacosi, hepatitis virulenta, totes les afeccions en les quals està indicat el tractament amb cloramfenicol.
Efectes secundaris:
No descrits
Contraindicacions:
No descrites
Preu:
155,45 ptes.
Timbre:
Consejo Gral. de Colegios Farmacéuticos de España. Colegio de Huérfanos 10 cts. Copa i serp blaves.
Dades d'interès:
Ubicació: medicateca Ordi. Conté prospecte (consultar arxiu). No consta a l'IAEF (1935) ni al DEDEF (1953-54), i tampoc a Fármacos (1953). Conté cupons del SOE. "Cad. Julio 1969. INSTITUTO FARMACO-BIOLOGICO ARCO S.A.-LUGANO-Suiza".
Director tècnic del laboratori:
Farmacèutic preparador: A. Gancedo.
Continent:
Bo