Cabecera
Subregistre:
País d'origen:
Laboratori preparador:
Instituto Famacológico Latino, S.A. (Madrid)
Forma farmacèutica :
Presentació:
Capsa de cartró rectangular. Làmina protectora de cartró ondulat. Tub cilíndric de vidre de color topazi. Tap de suro parafinat. 10 tabletes de 500 mgrs.
Composició:
Cada tableta conté 0,5 grs de vitamina C (àcid levo-ascòrbic cristal·litzat sintètic).
Dosificació:
1-6 tabletes diàries, segons prescripció facultativa.
Indicacions:
Escorbut i estats preescorbútics, tendència a la fatiga i infeccions (pneumònia, tos ferina, diftèria, xarampió, febre tifoide, tuberculosi, bronquitis, reumatisme, prevenció i curació del refredat comú), tractament i prevenció de les intoxicacions medicamentoses (al·lèrgia, pol·linosi), embaràs, lactància, malalties del sistema digestiu (úlcera gàstrica, colitis, hepatopaties ascitògenes), alteracions dentàries i òssies (dentició retardada, estomatitis, paradentosi, trastorns de lossificació, terapèutica calcificadora), insuficiència suprarenal (trastorns del metabolisme pigmentari, profirinúries), hemorràgies, anèmies.
Efectes secundaris:
No descrits
Contraindicacions:
Quadres dhipervitaminosi C, davant dosis molt altes i individus molt sensibles.
Preu:
38,40 ptes.
Timbre:
Dades d'interès:
Ubicació: medicateca Ordi. Conté prospecte (consultar arxiu). No consta a lIAEF (1935), però sí al DEDEF (1953-54, pàg. 277), i també a Fármacos (1953, pàg. 322). Conté cupons del SOE.
Director tècnic del laboratori:
Farmacèutic preparador: E. Conde.
Continent:
Bo