Cabecera
Data:
No consta.
Registrat a:
Dirección General de Sanidad.
Subregistre:
E.N.
País d'origen:
Laboratori preparador:
Laboratorios Miquel, S.A. (Barcelona).
Forma farmacèutica text:
Tableta (sic.)
Forma farmacèutica :
Presentació:
Capsa de cartró embolcallada amb cel·lofana. 10 tabletes.
Composició:
Cada tableta conté: bromodietilacetilurea, 0'1 g.; dimetilaminofenildimetilpirazolona, 0'15 g.; p-Acetilfenetidina, 0'25 g.; sulfat d'1-fenil 2-aminopropà, 0'003 g.; excipient idoni, 0'117 g.
Dosificació:
Indicacions:
Antidolorós i antipirètic immediat sense efectes depressius. És de gran efectivitat en els estats febrils en general, i, particularment, en els processos gripals i refredats. Cefalees, neuràlgies, mal de queixal, d'oïda, migranyes, dolors menstruals, marejos, dolors reumàtics, etc. Particularment es recomana el seu ús en individus astènics, deprimits o hipotònics.
Efectes secundaris:
No descrits.
Contraindicacions:
No descrites.
Preu:
14'50 ptes.
Timbre:
Consejo Gral. de Colegios Farmacéuticos de España. Colegio de Huérfanos 10 cts. Copa i serp blaves.
Dades d'interès:
Conté prospecte. Conté cupó de l'A.S.S.S. No consta a l'Índice Alfabético de Especialidades Farmacéuticas (1936) però sí al Diccionario Español de Especialidades Farmacéuticas (1946:187).
Director tècnic del laboratori:
C. Batalla.
Continent: